El Consell Comarcal de la Ribere d’Ebre i ANAV renoven el seu acord de col·laboració per impulsar projectes a la zona

Ascó, 21 de novembre de 2011. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i ANAV, Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II, van signar el divendres 18 de novembre un conveni de col·laboració per desenvolupar projectes i actuacions destinades a potenciar la dinamització econòmica de la Ribera d’Ebre i a la millora de les infraestructures comarcals i locals així com a desenvolupar actuacions en l’àmbit social i cultural de les seves comarques.

La signatura d’aquest conveni dóna continuïtat a la col·laboració entre ambdues institucions en la seva voluntat de cooperació per dur a terme projectes que millorin les infraestructures locals i comarcals, la mobilitat de les persones amb necessitats específiques i potenciar la formació per a la millora de l’ocupació, entre altres accions. El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha destacat que aquest conveni “està carregat de solidaritat” i que contribuirà, “a vetllar per l’equilibri territorial de la comarca, el benefici dels municipis que queden fora de la zona d’influència del Pla d’Emergències Nuclears de Tarragona (PENTA), el reforç de la cobertura de les xarxes socials i la dinamització econòmica de la Ribera d’Ebre”.

El director General d’ANAV, José Mª Grávalos, ha reafirmat el compromís d’ANAV amb la seguretat i amb el desenvolupament del territori i la “voluntat de continuar col·laborant amb l’entorn”. En aquest sentit, Grávalos ha agraït al Consell Comarcal la seva disposició com a vehicle per materialitzar aquesta col·laboració.

Aquest conveni s’emmarca en la política d’ANAV de reforçar els vincles amb l’entorn de les seves plantes i de donar suport al teixit econòmic i sociocultural del territori en el qual se situen les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II.