ANAV i l’Ajuntament de Tivissa signen un acord de col•laboració per a l’arranjament de diverses zones del municipi

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, 18 de novembre de 2013.- ANAV i l’Ajuntament de Tivissa van signar el passat 5 de novembre un acord de col·laboració per realitzar el projecte d’arranjament de la plaça de la Baranova i els voltants de l’Església. Amb aquest acord es pretén adequar un dels espais més representatius del municipi, per potenciar el seu ús, no només dins de la població, sinó també a nivell comarcal.

El projecte inclou la retirada del paviment existent i la col·locació de lloses de pedra a la plaça de la Baranova, plaça de l’Abadia i el carrer de l’Església; la substitució de la xarxa d’aigua potable per millorar l’eficiència de les conduccions actuals; i el soterrament de la instal·lació de l’enllumenat públic i de la telefonia per tal de minimitzar el seu impacte visual. A més, es col·locarà mobiliari urbà ecològic, es plantaran arbres i s’instal·laran dues fonts a les places de la Baranova i l’Abadia.

Aquest acord s’emmarca en el pla d’actuacions d’ANAV per col·laborar amb projectes de l’entorn que contribueixin a la preservació del medi ambient, el desenvolupament econòmic, la formació o el foment de l’activitat cultural.