ANAV i l’Ajuntament de La Figuera signen un acord de col•laboració per millorar el centre de lectura i casal de jubilats

L’Hospitalet de l’Infant, 18 de juliol de 2013.- L’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II i l’Ajuntament de La Figuera van signar el passat 17 de juliol un acord de col·laboració que es materialitzarà en un projecte per millorar l’espai ambivalent del centre de lectura i casal de jubilats. En concret, l’acord preveu canviar les finestres per millorar l’eficiència energètica del recinte i fer-lo més acollidor.

Les obres consistiran en substituir les set finestres de fusta actuals, molt deteriorades, per unes d’alumini. Les noves finestres, que seran de color fusta per mantenir la seva integració amb l’entorn, tindran doble vidre i un millor aïllament tèrmic, i permetran reduir el consum de calefacció a l’hivern i d’aire condicionat a l’estiu.

Aquest conveni s’emmarca en la política d’ANAV de reforçar vincles amb l’entorn de les seves plantes i donar suport al teixit sociocultural del territori en el que s’ubiquen les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II.