ANAV col·labora amb les festes de Pratdip

L’Hospitalet de l’Infant, 22 de juliol. Entre el passat 14 i 18 de juliol es van celebrar les festes majors de la població de Pratdip. Aquestes han comptat amb un programa de festes extens i replet d’una llarga llista d’activitats.

El primer dia de festes, el dijous 14, es va dur a terme el pregó de festes i una sardinada popular. Entre les activitats del divendres, van destacar els correfocs i la Nit de Festa Jove amb l’orquestra Girasol, el Grup Bongobotrako i la Batucada Batadip.

Del dissabte, subratllar l’actuació musical realitzada per l’Orquestra Europa i del diumenge, l’espectacle de Ranxeres amb el grup de Mariatxis, Raíces Mejicanas. Finalment, l’últim dia, es va realitzar l’ofrena floral en honor a Santa Marina i les havaneres cantades pel grup Veus de Reus.

Una vegada més, ANAV ha donat suport a l’Ajuntament de Pratdip amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de projectes culturals com són aquestes festes majors. Cal recordar, que Pratdip celebrarà les seves segones festes en el proper mes de setembre.